Buffet Culinair
Voorgerechten
- Truffel pasta salade met limoen crème fraîche en bospeentjes
- Knapperige rauwkost salade met o.a. bleekselderij, walnootjes en kruiden dressing
- Tricolore tomaten salade met basilicum olie, rode ui en Parmezaanse kaas
- Gerookte kipsalade met o.a. kruiden crostinies en Pitahaya garnering
- Caesar salade met mais kipfilet, Hoeve ei, boeren knoflook croutons en caesardressing
Hoofdgerechten
- Stoofschotel van Beemsterrund met knolselderij en specerijen
- Zalmfilet op venkel en bleekselderij met limoen botersaus
- Gratin van drieling met oude Reypenaer, jonge knoflook en kruiden crème fraïche
- Ratatouille seizoen groenten met gepofte cherry tomaatjes
Nagerecht
- Chocolade truffel taart met muntblad, zwarte bessen coulis en geslagen room
Bijgerechten
- Boeren landbroden met kruidenboter en tapenade
"Dit buffet Culinair is inclusief onderstaande voordelen"
- Servetten
- Borden & Bestek
- Uitgifte schalen
- Opschepbestek
- Warmhoudmaterialen
- Wij doen de afwas voor u!